Apple iPhone 5 -Informatie, kopen, bestellen en nieuws

Apple iPhone 5 wereld

Apple iPhone 5, hij is inmiddels verkrijgbaar op de Nederlandse markt en hij is inmiddels nu ook Gratis verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. De losse toestelprijs van de goedkoopste iPhone 5 is €635. Wij van iPhone 5 Wereld zoeken dagelijks naar nieuws en ontwikkelingen rondom de iPhone 5. We zullen deze ontwikkelingen ook op Facebook vermelden. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom de iPhone 5 ! Wanneer je iPhone 5 accessoires nodig hebt raden we je MyXLshop.nl aan!

iPhone 5

Apple iPhone 5 – wel of geen succes?

De verkopen van de iPhone 5 zijn nog steeds goed te noemen. Al had Apple er in de beginmaanden wel meer van verwacht. Zij hadden namelijk grote bestellingen uitstaan bij leveranciers van de onderdelen. De grootte van deze orders waren bij diverse leveranciers tijdelijk verlaagd in verband met de mindere vraag. De vraag is inmiddels weer iets toegenomen maar de vraag voor ons blijft: “Hoe komt het dat de vraag minder is dan verwacht?” Voor ons is dit  ook niet helemaal duidelijk maar het zou kunnen duiden op de hoge toestelprijs van de iPhone 5. Ook is het toestel niet gratis verkrijgbaar bij een abonnement beneden de €40. Omdat veel mensen in deze tijden toch met geldproblemen zitten zou het zo kunnen zijn dat daarom de vraag iets minder is.  Mensen kiezen dan vaak eerder voor een goedkoper Apple toestel dan de iPhone 5.

De zoekresultaten naar de iPhone 5 zijn nog wel beduidend goed te noemen. Van alle toestellen wordt er maandelijks het meeste gezocht naar de iPhone 5. Dit geeft aan dat er in ieder geval interesse naar uit gaat. Dit zal de eerste iPhone worden zonder dat Steve Jobs deze zal presenteren. In ieder geval zal de iPhone 5 het laatste project zijn waar echt nog de invloed van Steve Jobs in terug te vinden is.

Apple iPhone 5-  specificaties beter dan iPhone 4?

 De  Apple iPhone 5 zou wel eens de ultieme smartphone kunnen worden. Zeker als de gebreken van de iPhone 4 opgelost zijn. Tevens vermoeden wij dat het succesvolle product van de concurrent Samsung -die de naam heeft die lijkt op de hond van Gert- de Galaxy S2 de mensen van Apple aan het denken heeft gezet. Wij hopen op een verbetering van de beeldschermen, de antenne en de processoren. Ook wat design betreft hopen we dat de iPhone 5 weer een stukje beter is dan zijn voorganger.

 

Met deze website houden wij u op de hoogte over de Apple iPhone 5. Wij zijn op geen enkele wijze verbonden aan Apple.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (11 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)
Apple iPhone 5 -Informatie, kopen, bestellen en nieuws, 9.0 out of 10 based on 11 ratings