iPhone 5 met goedkoop abonnement enorm in trek

iphone-5-frontGoedkoop abonnement met iPhone 5 erg in trek

De iPhone 5 is de laatste maanden erg populair. Waar in het begin de verkoopcijfers achterbleven bij de hoge verwachtingen maken de verkoopcijfers van de laatste maanden dit meer dan goed. De iPhone 5 vind gretig aftrek bij consumenten in combinatie met verlenging van hun huidige abonnement of in combinatie met een nieuw voordelig 1 of 2 jarig abonnement!

Met name de 2 jaar abonnementen waarbij de iPhone 5 gratis verkrijgbaar is of de consument een klein bedrag voor het fraaie toestel moet neer leggen zijn in trek. Zo is de iPhone 5 gratis verkrijgbaar met een goedkoop Tele 2 abonnement inclusief een fors aantal minuten/sms en data om te internetten! Met een iets kleinere bundel is een kleine bijbetaling van het toestel vereist!

Ook heeft de consument veel interesse in een goedkoop 1 jarig abonnement met de iPhone 5. Ondanks dat de bijbetaling in die gevallen vaak fors is, kiest de consument steeds vaker voor een goedkoop 1 jaar abonnement met extra korting, met als belangrijkste redenen dat de consument dan baas in eigen huis blijft en na 1 jaar al weer een nieuw goedkoop abonnement inclusief fraai toestel kan uitkiezen!

Als we de iPhone 5 vergelijken vs de iPhone 4S dan zijn de verschillen op technisch gebied niet eens zo heel groot. OK, het dient gezegd te worden dat de iPhone 5 een fraaier scherm heeft, sneller is en een betere camera heeft maar de grote stap heeft Apple met de iPhone 5 (evenals de iPhone 4s vs de iPhone 4) niet gemaakt. Toch wil de trouwe iPhone koper het nieuwste van het nieuwste en is de iPhone 5 met een passend abonnement toch het meest in trek! Kijk hier voor goedkope smartphone.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Speak Your Mind

*