iPhone hoesjes

Je iPhone beschermen en toch een leuk of functioneel hoesje? Van Bier openers tot draadloze oplaad hoesjes. Tech66 heeft het allemaal.

 Bierfles opener case

Biertje openen en geen opener in huis kunnen vinden? Dan is de Bierfles opener Case wat voor u. Ook handig voor op strand, een feestje of gewoon voor thuis. U beschermd uw mobiel en heeft altijd een bieropener bij de hand. De case is geschikt voor de iPhone 4 en 4s.

Draadloze oplaad hoesje

Heeft u last van lege mobiel en geen powerbank bij u? Dan is deze draadloze oplaad hoesje perfect voor u. Een hard cover hoesje en een oplader in één voor de iPhone 5 en 5c. Het hoesje beschermt uw mobiel goed tegen krassen en vuil.

Instagram hoesje

Gebruikt u veel Instagram? Dan is dit hoesje ideaal voor u. Het Instagram hoesje heeft het logo van Instagram weergegeven. Het hoesje is gemaakt van hard plastic en beschermd uw iPhone 6 Plus prima. Het hoesje is ook makkelijk schoon te houden en beschermd u iPhone tegen vuil en krassen.

Luxe Bumper

Uw iPhone toch beschermen maar niet met een hoesje rond willen lopen? Dan is de Luxe Bumper hoes voor de iPhone 6 wat voor u. De bumper is gemaakt van aluminium en beschermd uw mobiel tegen stoten en vallen. Deze bumper sluit goed aan om de iPhone zonder dat uw mobiel veel dikker wordt. Ook kunt u zonder problemen aansluiten en knopen.

 

Water en schokbestendige hoes

Ideaal voor als u uw iPhone snel laat vallen. De waterdichte en schokbestendige hoes ik ook handig als u op vakantie gaat of tijdens verschillende water sporten. Deze hoes is geschikt voor de iPhone 5. Over de aansluitingen zitten flapjes zodat er ook geen water in kan komen. De vingerscanner doet het ook zoals u gewend ben van uw iPhone 5.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Speak Your Mind

*