iPhone 5 Accessoires

Alle Accessoires die je nodig hebt voor je iPhone 5!

 

Update: Inmiddels hebben wij de eerste Accessoires al mogen bekijken voor de iPhone 5. De eerste Nederlandse iPhone 5 hoesjes zijn al binnen en ook de eerste screenprotectors. Wij houden jullie op de hoogte over de Apple iPhone 5 accessoires.

 

iPhone 5 Accessoires

Alles wat je nodig hebt vindt je hier. iPhone 5 accessoires als met cases, screenprotectors. laders, standaards, houders, hoesjes en alle andere zaken omtrent accessoires voor de iPhone 5.

Hoesjes

Hoesjes beschermen je iPhone 5 tegen invloeden van buitenaf. Zeker nu er verhalen gaan dat de aluminium achterkant van de iPhone 5 snel beschadigd raakt, is het zinvol om een hoesje te kopen voor je iPhone 5. Het kost maar een paar euro en is volgens ons een van de meest zinvolle iPhone 5 accessoires.

Screenprotectors

Een andere nuttige toevoeging voor je nieuwe iPhone is de screenprotector. Dit is een speciale dunne laag knstof die voorkomt dat je beeldscherm krassen op loopt. Eenmaal op het toestel zie je er helemaal niets meer van en heb je er geen last van. Ook weer een van de nuttige iPhone 5 accessoires!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
iPhone 5 Accessoires, 7.0 out of 10 based on 5 ratings