iPhone 5 kopen en Bestellen

 

Online iPhone 5 kopen of bestellen

De nieuwe iPhone 5 ligt inmiddels bijna in de winkel, u kunt nu al de iPhone 5 kunt kopen of bestelle bij de diverse aanbieders. Wij gaan u dagelijks op de hoogte houden van de beste iPhone 5 aanbiedingen en zetten deze op een rij voor u. Zo weet u altijd waar u de iPhone 5 kunt kopen voor de laagste prijs!
 

iPhone 5 aanbiedingen!

Tele 2 iPhone 5 bestellen: Nu de gehele periode €38,00 per maand
Vodafone: De iPhone 5 goedkoop bij een 2 jarig Vodafone abonnement inclusief onbeperkt bellen/sms
iPhone 5 met Hollands Nieuwe – De gehele periode €30,00 per maand
KPN iPhone 5 – Nu de gehele contractperiode €55,00 per maand. Inclusief onbeperkt bellen en smsen!
Hi: Apple iPhone 5 bij Hi.nl nu met 24 maanden korting op je abonnement!
T-Mobile iphone 5 bestellen
iPhone 5 los voor €589 of via T-Mobile

 

Wellicht zullen een aantal leveranciers gaan werken met een voorinschrijving waardoor iPhone 5 kopen van te voren mogelijk is. Hierdoor kunt u tot de eerste iPhone 5 bezitters van Nederland gaan behoren.

Waar kopen of bestellen?

Welke leveranciers de iPhone 5 gaan verkopen is inmiddels duidelijk.. iPhone 5 kopen kan in ieder geval altijd bij de Apple Store. Daarnaast bij T-Mobile, KPN, Hi, Typohoon, Studentenmobiel, Telfort, Voldafoon etc.

Ook voor losse iPhone 5 zonder abonnement hebben wij diverse aanbiedingen!

 pre-order.

Naar verwachting zal de nieuwe telefoon in eerste instantie te koop zijn middels een iPhone 5 pre-order. U kunt dan als het ware een toestel reserveren voordat hij daadwerkelijk op de markt is. Zodra het toestel beschikbaar is bent u een van de eerste die hem in bezit krijgt. Dat is de snelle manier van iPhone 5 kopen.

Hoeveel mensen gaan de iPhone 5 kopen?

Een onderzoeksbureau heeft wereldwijd onderzoek gedaan naar smartphone bezitters en gevraagd of zij de nieuwe iPhone gaan kopen:

  • 14 % antwoordde “zeer waarschijnlijk” de nieuwe iPhone te kopen
  • 17 % antwoordde “redelijk waarschijnlijk”
  • 59 % gaf aan dat het onwaarschijnlijk was dat zij de nieuwe iPhone zouden aanschaffen
  • 9 % gaf aan het niet te weten.

 

Wat wordt de prijs?

Op dit moment is bekend gemaakt dat de prijs van de nieuwe iPhone 5 hetzelfde zal zijn als die van de iPhone 4 S. Dat is goed nieuws want dat betekend dat de nieuwe iPhone niet duur gaat worden.  De verwachting is dat de abonnementen best betaalbaar zullen zijn.

Prijzen:

EUR 749 for 16GB

iPhone 5 kopen- waarom?

Nou gezien het succes van de voorgaande modellen hoeven we u niet uit te leggen waarom mensen een iPhone 5 kopen. De voorgaande modellen blinken uit in mogelijkheden, design en gebruikersgemak. En dat is nu precies de reden dat we zo veel verwachten van de iPhone 5. Wellicht zal deze niet heel veel nieuwe features bevatten, maar vooral een verbetering van de iPhone 4 zal zijn.

In ieder geval denken wij dat Apple de iPhone 5  beter zal gaan testen dan het voorgaande model en het model niet eerder op de markt zal brengen dan dat men zeker weet dat het toestel geen kinderziekten bevat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (48 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +11 (from 19 votes)
iPhone 5 kopen en Bestellen, 8.5 out of 10 based on 48 ratings