Duurste iPhone Hoesjes

De meeste mensen die een iPhone kopen zorgen er ook meteen voor dat ze een hoesje aan de haak slaan. Iedereen laat zijn of haar smartphone vroeg of laat wel een keertje vallen, en het zou jammer zijn als er onmiddelijk een grote barst in ’t scherm komt. Met een iPhone hoesje is dit probleem verleden tijd. Je smartphone laten vallen is nog steeds geen goed plan, maar het hoesje biedt in ieder geval extra bescherming waardoor ie net wat langer mee gaat.

 

Uiteraard wil iedereen een leuke hoes hebben die bij hem of haar past. Inmiddels zijn er talloze designs voor verschillende prijzen te koop. Denk eens aan een hoesje met konijnenoortjes, of een ontwerp met Justin Bieber erop. Je kunt het zo gek niet bedenken of iemand heeft ’t wel gemaakt.

 

Ook iconische merken zoals Louis Vuitton en Chanel ontwerpen verschillende hoesjes waarvan de prijzen erg hoog op kunnen lopen. Daar waar je normaal voor €20 á €30 een leuk exemplaar op de kop tikt kunnen deze duurdere hoesjes soms wel tussen de €300 en €400 kosten. En dit wekt natuurlijk de nieuwschierigheid. Als mensen al bereid zijn om zoveel geld neer te leggen voor een hoesje, hoe ver kun je dan gaan met deze prijzen?

 

Véél verder. Zo is er een hoes genaamd ‘Tower Flower’ te koop voor €1.420. Deze is handgemaakt en laat de Eiffeltoren zien, volledig gemaakt van diamanten. Brikk knalt daar nog wat duurdere ontwerpen bovenop. Zo bieden ze een hoes aan die bestaat uit drie lagen pure titanium (Trim Titanium – €3.620) en een ontzettend dun hoesje waardoor je smartphone echt goud wordt (Lux – €4.745). Anita Mai Tan doet daar nog een schepje bovenop. Voor €836.000 heb je er een te pakken, en kun je pronken met een hoes waar een spin of draak op zit, volledig gemaakt van diamanten, edelstenen en 18 karaats goud!

 

Ontwerper Alexander Amosu spant echter de kroon. Hij heeft een hoes ontworpen die volledig uit 18 karaats goud en wel meer dan 6000 diamanten bestaat! Het duurt gemiddeld 2 maanden om ‘m in elkaar te zetten. Het is dan ook niet gek dat deze hoes een ‘limited edition’ is, en dat merk je wel aan de prijs. Hij kost namelijk 2,6 miljoen euro!

 

De een heeft er meer voor over dan de ander, maar als je echt op wilt vallen dan zul je daar ook wat meer voor moeten betalen. Hoe ver je daarin gaat is volledig aan jou.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Speak Your Mind

*