Groter, beter, sneller en dunner iPhone 6

De iPhone 6 is razend populair en het verbreekt ieder record. Toch is het Apple niet altijd voor de wind gegaan, het Amerikaanse bedrijf was juist op weg om een diepe val te maken. Misschien niet dit jaar of volgend jaar. Apple bleef zich vasthouden aan de compacte en kleinere smartphones en al voor ruim vier jaar was er niet echt revolutionairs gebracht bij de immens populaire iPhone. Apple moest iets doen en wat ze hebben gedaan heeft ontzettend goed uitgepakt.

 

Op het juiste moment ingestapt

 

Met de komst van iPhone 6 en zijn grotere broer, de iPhone 6 Plus, heeft Apple de smartphonewereld wakker geschud. Niet zo zeer omdat de toestellen revolutionair zijn, maar juist om het feit dat Apple het heeft aangedurfd om af te stappen van kleine schermen. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn absoluut niet de trendsetters van grotere beeldschermen, want de Android smartphones zijn al langere tijd voorzien van beeldschermen groter als 5 inch. Apple is op het juiste moment ingestapt want aanvankelijk leek het erop dat geen consument de gigantische smartphones wilde gaan hebben. Samsung zit al vanaf de eerste Galaxy Note met wisselende verkoopcijfers. Zoals Apple altijd zelf heeft laten blijken, brengen ze alleen een nieuw product op de markt als ze er ze3lf voor de volle honderd procent er achter staan. Zo dus ook met de komst van de 4,7 inch iPhone 6 en de 5,5 inch iPhone 6Plus.

 

Er is meer verandert dan alleen de grote

 

De grote van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn één aspect waar consumenten naar kijken. Maar misschien nog veel belangrijker zijn de aanpassingen intern in het toestel waardoor het nog beter, sneller en dunner is. Zo heeft de processor een impuls gekregen, de iSight Camera is voorzien van een compleet nieuwe lens, is de batterijduur verbeterd en misschien wel heel cruciaal voor iPhone 6 het heeft een volledig nieuw design. Alles bij elkaar optellende is de iPhone 6 het beste toestel dat je nu vandaag de dag op de markt kunt kopen.

 

Ga je voor klein of groot?

 

Apple fans wisten direct na de presentatie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus al dat dit het toestel is dat je moet hebben als Apple fan. De iPhone 6 is en zijn grotere broer zijn vrijwel identiek. De iPhone 6 Plus is op bepaalde punten net iets beter maar eigenlijk maakt het niet uit of je iPhone 6 of iPhone 6 Plus koopt. Beide toestellen zijn super goed en zullen je heel veel plezier geven de aankomende jaren. De enige overweging die je eigenlijk moet maken is of je een grote of iets kleinere iPhone wilt hebben.

 

Record na record wordt verbroken met iPhone 6 (Plus)

 

Apple heeft zichzelf lelijk verkeken op de populariteit van de nieuwe iPhones. Doordat Apple altijd aan kleine schermen heeft gehouden was de filosofie dat de iPhone 6 veel beter zou gaan verkopen dan de iPhone 6 Plus. Bij de aanvang van de productie heeft Apple alle pijlen gericht op de iPhone 6 maar al snel werd duidelijk dat de twee nieuwe smartphones uit Cupertino even populair zijn. De vraag naar de iPhone 6 en iPhone 6 Plus overstijgt ieders verwachting. Zelfs bij Apple hadden ze dit enorme succes niet verwacht. Door het succes van de nieuwe iPhones heeft Apple zelfs in Nederland de levering van de toestellen opgeschort. Door het opschorten van de levering is er een best lange levertijd ontstaan van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Nu de leveringen in Nederland weer zijn begonnen hoopt Apple ook hier weer de iPhone 6 en iPhone 6 Plus binnen enkele dagen geleverd te krijgen. Wilt u een iPhone 6 of 6 plus in de aanbieding bestellen? Bekijk dan deze link: http://www.aanbiedingiphone6.nl/

 

Opschorten levering door populariteit in China

 

Het opschorten van de levering tot aan november had alles te maken met het onverwachtse succes van de iPhone in China en Zuid-Korea. Alleen al in China zijn er binnen enkele uren miljoenen iPhone 6 en iPhone 6 Plus besteld. Om aan de vraag te kunnen voldoen heeft Apple de  nieuwe toestellen eerst aan China geleverd. Heb jij de iPhone 6 of iPhone 6 Plus al? Bestel je nieuwe smartphone met een mobiel telefoon abonnement en ontvang de iPhone 6 helemaal ‘gratis’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Speak Your Mind

*