Voor-en nadelen van iPhone 5

De iPhone 5 is een zeer goed ontwikkelde telefoon. Zoals elk toestel heeft deze zo zijn voor- en nadelen. Met een iPhone kunt u alle kanten op, want er zijn tal van applicaties te downloaden vanuit de AppStore. U kunt de gehele telefoon naar uw wensen en behoeften inrichten. iPhoneworld.nl heeft voor u de voor- en nadelen van de iPhone 5 op een rijtje gezet, zodat u kan nagaan of deze telefoon geschikt voor u is. Allereerst zullen wij u de goede kant voorschotelen.

Voordelen

In het algemeen heeft de iPhone een goede naam gemaakt. Dit komt door kwalitatief goede producten en dat is nu weer het geval. Het design is vernieuwd en dat is dan ook terug te zien in bijvoorbeeld de dikte. Deze is nog maar 7,6 millimeter. Ook de achterkant van de telefoon is veranderd. Voorheen bestond deze alleen uit glas, maar door veel schade hebben ze dit veranderd naar aluminium. Hierdoor is niet gelijk de hele achterkant aan diggelen na val- of stootschade.

Doordat de telefoon is vergroot, is ook het beeldscherm groter geworden. De iPhone beschikt over een 4 inch scherm met een hoge resolutie, namelijk 1136 x 650 pixels, waardoor er geen zicht meer is op individuele pixels. Ook heeft de telefoon een nieuwe camera gekregen, want de iPhone is voorzien van een 8 megapixel camera. Door de standaard 16 GB geheugen, kunt u dan ook vele foto’s en video’s maken met de telefoon.

Ook binnenin de telefoon is het nodige verbeterd. Zo beschikt de telefoon over een dualcore A6-processor, welke twee keer zo krachtig is dan de voorganger.

Nadelen

Het grootste nadeel, en vaak het struikelpunt bij veel consumenten, is de prijs van het toestel. Apple hanteert een hoge prijs doordat er zo vakkundig te werk wordt gegaan. Ook wordt er vaak geroepen dat de batterij/accu duur te laag is. Dit betekend dus dat de telefoon relatief snel leeg is.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Speak Your Mind

*