iPhone 5 prijs

iPhone 5 prijs, prijzen en vergelijken

De iPhone 5 is op dit moment verkrijgbaar al verkrijgbaar vanaf €589 bij de goedkoopste online webwinkel. Het gaat hier om de 16GB versie. Dit is dan momenteel ook veruit de populairste versie van de drie beschikbare iPhone 5 toestellen. De iPhone 5 32GB is momenteel €644 en de 64GB ligt voor €650 in de schappen. Wij van iPhone 5 wereld denken de iPhone 5 prijs de komende maanden iets in prijs zal dalen maar dit zal hooguit enkele tientallen euro’s zijn. Echter kunnen wij dit niet garanderen. Overigens worden de productie kosten geschat op slechts 260 dollar.

DIT ZIJN DE PRIJZEN

Prijzen:

€589 for 16GB
€655 for 32GB
€650 for 64GB

 

iPhone 5 prijs

Dagelijks zullen wij de iPhone 5 prijzen in de gaten houden. Zo hebt u de beste en laagste iPhone 5 prijs zonder dat u er zelf moeite voor hoeft te doen. Handig toch?

iPhone 5 prijs met abonnement

De prijzen van de iPhone 5 in combinatie met een abonnement variëren van €0 tot €500. De prijzen hangen helemaal af van welk abonnement u wilt hebben. Tegenwoordig gaat de voorkeur van velen toch naar een lage maandprijs en betalen consumenten liever iets meer voor het toestel. Bekijk diverse abonnementen op deze pagina.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs wordt in eerste instantie bepaalt door de kosten voor de onderdelen van de iPhone 5 bij elkaar op te tellen. Naar verluid is het beeldscherm het duurste onderdeel van de nieuwe iPhone. Het scherm bepaalt dus voor een groot deel de iPhone 5 prijs. Vervolgens komt er natuurlijk een opslag op voor de distributie, marketing en een winstmarge. Ok, dan hebben we de verkoop/inkoopprijs Die Apple aan verkopers vraagt en verkopers aan Apple moeten betalen. Vervolgens hebben we natuurlijk nog te maken met wat belasting en als we dat allemaal opgeteld hebben komen we tot een Adviesprijs. Dat is de uiteindelijke iPhone 5 prijs. Uiteraard heb je bij verschillende abonnementen weer andere iPhone aanbiedingen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
iPhone 5 prijs, 9.0 out of 10 based on 1 rating