iPhone 5 release

iphone 5 releaseiPhone 5 release – Alle geruchten op een rij!

Kan jij ook niet wachten tot de iPhone 5 uitkomt? Volg dan deze pagina met alle informatie en geruchten over de iPhone 5 release. En schrijf je natuurlijk in voor de gratis iPhone 5 alert. Je ontvangt dan een gratis mail zodra de iPhone 5 release daadwerkelijk plaatsvind.

iPhone 5 release 12 September

UPDATE 04-9-2012

Inmiddels heeft Apple de iPhone 5 release bevestigd voor 12 september!!!!!!!!!!!

Vooralsnog houden wij de release van de iPhone 5 op 12 september. Apple heeft al aangekondigd dat er dan een speciale happening plaats gaat vinden waarbij nieuwe producten worden geïntroduceerd. Wij denken natuurlijk aan de iPhone 5 release. Daarnaast verwachten wij de iPad mini. Er duiken steeds meer geruchten op dat de iPhone 5 er aan komt. Ook komen er steeds meer voorbeelden van hoe de iPhone 5 er uit zou kunnen komen te zien. Critici denken dat een aantal van deze modellen bewust gelekt worden door Apple om een hype rondom de iPhone 5 release te creëren.

Update 15-08 2012: iPhone 5 op 5 oktober

Volgens nieuwe bronnen komt de iPhone 5 op 5 oktober in Nederland ter beschikking!

Update 14-08-2012

Nieuwe informatie wijst erop dat de iPhone 5 release niet alleen op 12 september gaat plaatsvinden, maar duidt ook op het feit dat de iPhone 5 in de pre-order gaat op dezelfde dag. Dit vooralsnog alleen in de VS. Kijk op http://chinesewebwinkels.nl waar je goedkope smartphones kunt kopen.

Update: nieuwe signalen iPhone 5 release september

Aanwijzingen voor de release

Onlangs zijn er nieuwe aanwijzingen gekomen. Analisten hebben de bedrijfsresultaten van de toeleveranciers van Apple bekeken en gezien dat deze de afgelopen maanden een enorm hogere omzet hebben behaald. Dit betekend dat er heel veel onderdelen meer aan Apple zijn geleverd dan normaal het geval is. De Voorspelling is dus dat er niet alleen een iPhone 5 release komt, maar ook een iPad mine en wellicht een Apple tv.

Signalen die wijzen op de iPhone 5 release.

  • terugschroeven van de productie van de iPhone 4 s
  • prijsverlagingen van de iPhone 4 s
  • productielijnen van beeldschermen komen in beeld
  • opduiken van iPhone 5 modellen
  • patenten zoals de nieuwe mini sim
  • September is een gunstige tijdstip gezien de aankomende feestdagen

Geen iPhone 5 tijdens de WWDC

We schreven er al eerder over. Er was geen iPhone 5 tijdens de WWDC. Wellicht vanwege de release van het nieuwe IOS. Wij verwachten dat de nieuwe iPhone 5 de spil wordt in het netwerk van andere Apple apparaten. Door eerst een nieuw IOS op de markt te brengen, wordt dat op grote schaal getest en kunnen kinderziektes worden bestreden. Hierdoor is het IOS klaar voor interactie en gebruik op de nieuwe iPhone.

Een andere mogelijkheid zit hem in de release van de Samsung Galaxy S3. Het is Marketingtechnisch niet handig om tegelijk met een concurrent een nieuwe smartphone uit te brengen waarvan de verwachting is dat ook veel mensen deze gaan kopen. Het nieuwe is er in september wel af, en geeft meer draagkracht voor de aankoop van de iPhone 5. Tegenwoordig is er veel concurrentie van Chinese merken. Wil je bij een goede chinese website bestellen kijk dan op Chinesewebwinkels.nl.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
iPhone 5 release, 7.7 out of 10 based on 3 ratings