Eerste Nederlandse Apple Store in Amsterdam

Eerste Nederlandse Apple Store in Amsterdam half februari open!

We hadden in Nederland nog geen officiële Nederlandse Apple Store maar het ziet er naar uit dat deze half februari geopend gaat worden in Amsterdam. Volgens bronnen zou de Nederlandse Apple Store komen in het Hirschgebouw aan het Leidseplein.

Apple Store Amsterdam

Bron foto: @GeertSam

Nederlandse Apple Store

Diverse mensen gaven op internet aan dat er vermoedelijk een Eerste Nederlandse Apple Store zou komen in het Hirschgebouw aan het Leidseplein.  Afgelopen nacht waaide een bouwscherm om waardoor vrij zicht was op de bouw van het pand. Voorbijgangers zagen daar een glazen trap die kenmerkend is voor Apple Stores. Ook andere kenmerken in de bouw doen vermoeden dat het hier gaat om een Nederlandse Apple Store!

Nederlandse Apple StoreLeaks

Op de website van iPhoneclub staat een verklaring waaruit blijkt dat de een van de toeleveranciers van de nieuwe winkel heeft laten vallen dat de opening ergens half februari is. De medewerkers zouden nu al op training zijn in het Hilton Hotel. teven schijnt vanuit het pand van de ABN Amro te zien te zijn, dat er een glazen piramide op het dat staat zoals ook bij het Louvre.

piramyde apple store amsterdam

Zodra er meer nieuws is over de eerste Nederlandse Apple Store in Amsterdam, laten wij het u weten!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Eerste Nederlandse Apple Store in Amsterdam, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Speak Your Mind

*