Futuristisch iPhone 5 concept

Iphone 5 conceptiPhone 5 van de toekomst?

Weer een concept van onze partner CiccareseDesign. Al eerder kregen wij bijzonder mooie iPhone 5 concept foto’s toegezonden. In hoeverre deze realistisch zijn? Wij denken van niet. Evengoed wel een mooi concept. En, het zet je wel aan het denken.

 

 

iPhone 5 in de hand

De afgelopen jaren zien we natuurlijk wel de ontwikkeling dat we on steeds meer verbonden voelen met onze mobiel. Daar waar het vroeger een lomp apparaat was om mee te kunnen belle, is onze smartphone nu een verlengstuk van ons zelf en onze verbinding met de buitenwereld. Door de komst van Apps met allerlei slimme toepassingen, kunnen we ook veel zaken letterlijk in de hand houden met onze smartphone. Agenda, de cv ketel, het weer, we kunnen het allemaal terugvinden in onze broekzak.

Met de nieuwe iPhone 5 verwachten wij weer een smartphone die nog verder in gaat spelen op de behoefte van de gebruikers en die ons gaat helpen nog meer zaken ” in de hand” te houden. Of we binnenkort zo ver gaan dat onze smartphone bijna een lichaamsonderdeel gaat worden? Dat mag u zelf beoordelen!

iPhone 5 concept hand

 

 

iPhone 5

Iphone 5 concept video

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Futuristisch iPhone 5 concept, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Speak Your Mind

*